NOI IUBIM LEMNUL !

 

A fost o mare dorinta, a fost un vis, adunat si purtat in gand de-a lungul timpului in care am lucrat cu lemnul.  Suntem urmasii unor generatii care au folosit lemnul, construind case, tamplarie si alte articole din lemn. Respectam si iubim lemnul, suntem constienti de valoarea acestuia si de grija pe care trebuie sa o acordam mediului, astfel incat si generatiile urmatoare sa se poata bucura de beneficiile unui mediu sanatos, curat , fascinant….. Alaturi de cunostinetele transmise de generatiile anterioare, am inceput sa colaboram cu firme din Suedia, apoi din Norvegia si Germania, am cunoscut oameni extraordinari care au ridicat si mai mult nivelul nostru de pregatire, astfel incat astazi putem considera ca suntem foarte bine pregatiti.

Lemnul ne-a fermecat cu frumusetea, naturaletea si eleganta sa, am devenit dependenti de acest element fascinant al vietii noastre. Noi iubim lemnul si aceasta pasiune ne-a impins mai departe.
Am inceput cu multi ani in urma pasi mici in productia de parchet, pe o linie veche, cu o capacitate mica de productie. Dar tinta era sus, sau foarte sus. Experienta acumulata in cei douazeci de ani de cand lucram cu lemnul a condus la construirea unei fabrici moderne, dotata cu tehnologie de ultima ora. Am conceput un sistem propriu de profilare, bazat pe experienta si consideram ca am facut un pas important in momentul in care am pornit noua linie de parchet, obtinand un produs de exceptie.

 

Acest produs este rezultatul anilor de studiu si teste, el este conceput sa usureze munca montatorilor si sa incante prin frumusete si durabilitate.

 

Scarile interioare, cele mai multe mici opere de arta, sunt de asemenea, un produs de exceptie, folosind tehnolgii avansate de realizare, dar fara a stirbi cu nimic frumusetea acestora ci incercand mereu sa ridicam nivelul tot mai sus.

 

Dorinta si visul nu au fost numai de a porni o linie noua, ci si de a diversifica finisajul, pentru a putea acoperi o gama larga de gusturi. Pentru aceasta s-au facut multe teste, s-au combinat culori si ne place sa credem ca putem multumi foarte multi clienti.
Intreaga gama de produse este astfel conceputa incat sa poata satisface orice dorinta a clientului sau designerului.

 

Suntem un producator dedicat clientilor nostri si dorim sa cream lucruri deosebite impreuna.